Slabbetje met foto

Kookschort bedrukken

Kies hieronder je kleur schort en je kan gelijk aan de slag gaan met het ontwerpen van je schort met naam.

Kookschort met foto

Je krijg toch zin om te koken in je eigen schort met naam, tekst, foto en logo. Vanaf 1 stuk kan je dit schort bestellen.

Beschikbaar in 8 kleuren en binnen enkele dagen in in huis!
Vanaf €21,95
Snele levertijd

Wil je iemand die van koken houdt het perfecte cadeau geven? Geef dan een gepersonaliseerd schort cadeau! Van kinderschorten, geborduurde luxe schorten tot witte schorten, ze kunnen allemaal voorzien worden van een gepersonaliseerde print. Laat een gepersonaliseerd schort voor hem of haar maken.

Kies je kleur schort

No data was found

Kookschort bedrukken met foto, tekst of logo?

Het is een prachtige toevoeging aan de keuken voor iedereen die graag kookt en er modieus uitziet terwijl ze het doen. Het fraaie en duurzame keukenschort is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, navy, rood, groen en zwart. Door de riem rond de nek te verstellen, kan dit schort naar wens worden verlengd of ingekort. Dit ontwerp verbergt vlekken en blijft tegelijkertijd esthetisch mooi. Dit lichtgewicht schort is zeer geschikt voor veelvuldig wassen.

Met onze designtool kun je heel eenvoudig een persoonlijk tintje geven aan je keukenschort. Kies een naam, selecteer een lettertype en selecteer een groene kleur om te uploaden, en wij zullen uw naam professioneel op het schort borduren.

Onze reviews

4.8/5
Alexander
Read More
Mijn echtgenoot vond het erg leuk om te krijgen.
Jana
Read More
Zeer snelle levering en goede kwaliteit van het product!
Hedwig
Read More
De dag na de bestelling was het product al geleverd. Ik was heel blij met de snelle levering. Ik was bang dat de kleine tekening op de sokken misschien niet zo duidelijk zou zijn, maar het was echt haarscherp. Heel blij mee.
Ayron
Read More
Goede kwaliteit ! Snelle levering
Susan
Read More
Echt heel leuk om cadeau te doen
Previous
Next

De grootste slabben leverancier van Nederland

Vragen? Stuur een mail info@creativeshops.nl

Maa - vrij 09.00 - 18.00 Zat-zon alleen online

Vraag een offerte aan via ons formulier.

Winkelwagen